Sunday, June 26, 2011

Instrumen Pentaksiran PBS KSSR BM, English, Matematik and all SK and SJK

Teachers can now find Instrumen Pentaksiran PBS KSSR for Bahasa Malaysia SK SJKC and other subjects for students to do in the following links. These Instrumen Pentaksiran are very useful to indicate our students band achievements as they follow the Band Deskriptor and Evidens found in the Sistem Aplikasi SPPBS.

79 comments:

Anonymous said...

do u have instruments for math?
tq

faiz said...

for english x de eh..lau ade plse share..tq so much..

gja said...

Dunia muzik sekali..pening betul.. :( TQ!

ina said...

memang memeningkan dunia muzik ni... terlalu banyak eviden hingga 54 semuanya mengalahkan subjek teras yang hanya lebih kurang 30. harap ada yang bantu. tq

Anonymous said...

instruments for pendidikan islam takde??

Anonymous said...

please..do you have instrumen pendidikan islam???

tie said...

intrumen utk penddkan kesihatan takde ke...tolong share...

Anonymous said...

if you have instrumen Dunia Seni Visual...plz share

Gmenique Ash said...

cuba ke blog ni http://ilhamkuselalu.blogspot.com/2011/07/instrumen-standard-prestasi-tahun-1.html?showComment=1318894502990#c6597587676793052564

Anonymous said...

I hv d'load the assessment instrument 4 Eng year 1...Thank you so much....it's very helpful..

Anonymous said...

dunia muzik ada tak?

Anonymous said...

someone please help. I need instrument pentaksiran for sjkc english year 1 & 2

Anonymous said...

pls help with dunia seni visual for sjkc

Anonymous said...

Matematik year 2, who can share the instrumen pentaksiran standard prestasi in edisi BC ?

Anonymous said...

Anyone have instrument DST Yr 2 for SJKC? pls share.

Anonymous said...

hai, i need instrumen pentaksiran DST tahun 1.. pls share..

Maizah Jalil said...

Hai,saya memerlukan intstrumen pentaksiran BM Tahun 2 utk SK. Kalau ada nak share. TQ

Anonymous said...

Thanks. Baru je dload instrumen BI untuk T2..cuma tak brp lengkap la :) TQ3x

Anonymous said...

ya.. instrumen pentaksiran kssr bm tahun 2 semua band ada?

Anonymous said...

instrumen dst tahun 2 ada tak? pls upload kalau ada k...thx

Anonymous said...

katne nk amek instrumen bi year 2??

Anonymous said...

boleh tak share semua band utk Dunia Muzik Thn 2, tolonglah share. tq

Anonymous said...

pendidikan islam..search blog muhammadsyahmiharun

Anonymous said...

anyone can help me with uploading evidens for english sjk yr 2 kssr plz

Anonymous said...

tolong saya upload evidens untuk bahasa malaysia tahun 2..please....

Anonymous said...

saya nak soalan atau evidens untuk semua band 1-6 Bahasa Malaysia tahun 2 SK...tolong yeeeeeeee

ez said...

kt ner nak dpt intrumen bi year 1? tak tau la.. please share.

Anonymous said...

sya memerlukan instrumen mat t2...
any body can help me

Anonymous said...

I need Instrumen Pentaksiran BI KSSR Year 2...if available pls share guys

Anonymous said...

instrumen english year2 anyone...pemantauan coming and i need instrumen..mayday..mayday...

Anonymous said...

kalau ada instrumen or eviden bahasa melayu tahun 2 dari band 1 hg band 6...terima kasih

Anonymous said...

ada x instrumen matematik tahun 2? kalu ada bagus gak...terima kasih

Anonymous said...

do u have instrumenT for Music Year 1 BAND 6? tqvm

Anonymous said...

i would like to have instruments for MORAL YEAR 1 ....PLZ

mira said...

ada instrumen kssr bi tahun 2 tak?? pliz share

dino said...

ada instrument pjk thn 1?pls

Anonymous said...

Hi guys, i need instrumen kssr matematik tahun 2,,,,please.thank you.

marianah said...

saya memerlukan instrumen bi kssr tahun 2, ada sesiapa blh bantu, pls???

Blog Guru Sekolah Rendah said...

anda boleh kunjungi di sini:

http://ohgurusk.blogspot.com/2012/02/instrumen-pentaksiran-standard-prestasi.html

gerbang maklumat Guru Sekolah Rendah

Best Malaysia Wazzub said...

salam...ade sape2 yg boleh share instrumen Dunia seni tahun 1...puas dah search intnet xjumpa 2 juga...:(

Anonymous said...

salam, instrumen pendidikan seni visual sek keb sama tak dengan sjk

Anonymous said...

instrumen bm yr 2 plz...

Anonymous said...

instrumen for bm year 2 sjk please.... need. it...

Anonymous said...

hai, saya memerlukan instrumen BM Tahun 2 (sjk), kalau ada nak share.....thanks

Anonymous said...

Instrumen English Year 2 dah ada ke? Help! Help! Paras hidung je dah oksigen ni...haha!

Anonymous said...

instrumen bm thn 2..klu ada nk share juga.

Anonymous said...

i need instrumen eng year 1 and two..please share..tq very much

Anonymous said...

boleh x share cth eviden mt utk sk kat sini...

Admin said...

Teachers, try find in kssr section under instrumen. Tq

saya said...

alamak! blog ni--http://ilhamkuselalu.blogspot.com/2011/07/instrumen-standard-prestasi-tahun-1.html?showComment=1318894502990#c6597587676793052564
dah exceeded monthly bandwith limit.owner tlg update bole?saya nk tumpang download cth pbs pend islam thn 2 dr blog anda..

Maths Catch said...

Terima kasih .kalau boleh matematik dipelbagaikan lagi.



Pakej Soalan Ramalan Matematik UPSR,PMR SPM 2012
www.maths-catch.com

Bengkel Pecutan Awal Matematik 2012
http://www.maths-catch.com/bengkel.html

Anonymous said...

intrumen kssr BM tahun 2??

Anonymous said...

hi, i need someone who has sum instrumen and eviden for sekolah kebangsaan- kssr english yr 1(2011) and also kssr yr 2 (2012). n pls share or email to my D055841@siswa.upsi.edu.my tyvm..

Anonymous said...

i need evidens for KSSR dunia muzik year 2

Anonymous said...

i need evidens for kssr matematik thn 2, x de pun, bahasa cina ada la

Anonymous said...

plz... i need instrument maths year 2 in bm.....

Nor Hidayah Hamzah said...

instrumen pj thn 1 dan 2 xde ye???

Anonymous said...

hi...is your school still doing ranking for kssr? my school is still doing ranking....how do I get them to understand?

Anonymous said...

hi, saya perlu instruments untuk pendidikan moral tahun 2.... boleh tahu, mana dapat download?

Anonymous said...

sudah lenguh mata, tangan dan segala-galanya mencari modul DSV tahun 2. mau kemana lagi nak mengorek mendptkannya. hari2 gb asyik tanya, aku ckp tak ada bukannya gb percaya. gila, gila, gila..... nak cemerlang konon tapi menyusahkan org bawahan.

Anonymous said...

instrumen untuk maths xde ke
uhu

Anonymous said...

salam, mcm ne nak upload bhn dlm web ni.... :)

Admin said...

Cikgu boleh upload menggunakan KSSR Easy Upload di bahagian atas kanan. Terima kasih kerana sudi berkongsi !

Amylynn said...

Saya ada KSSR BM tahun 2 dan tahun 1 serta DSV tahun 1..kalu nak bley emel kat saya aslindah_lynn@yahoo.com

Anonymous said...

terima kasih kerana berkongsi bahan.

Anonymous said...

salam 1Malaysia.. saya mencari contoh insturmen mula dari Band 1 - Band 6 bagi subjek Pend. Islam Tahun 3 KSSR, Dunia Muzik Tahun 2, DSV Tahun 1&3, PJ Tahun 2... pening kepala mau buat sendiri .. pls help...! TQ.

Anonymous said...

ada x instrumen pendidikan islam tahun 3? kalau ada nk share..

Anonymous said...

Instumen year 3 english..please share

Alex Bandit said...

Very actual information for me! Thanks alot ptrlhd

Arivai Pasittai said...

Sekadar nak berkongsi Borang Transit PBS fleksibel untuk semua subjek di http://eformrpm-pbs.blogspot.com

Anonymous said...

sape2 nk instrumen dunia muzik tahun 3 leh email sy leviosa233@yahoo.com

Seha Sensei said...

anyone has pbs instruments for english year 3? pls help..

Unknown said...

salam... ade contoh instrumen pentaksiran pj tahun 2 x...sy masih blom jmpe..

Anonymous said...

pentaksiranbmtahun3 band1,2.3 ada tak,tolong saya,

Anonymous said...

instrumen bm Tahun 3 sjk semua band ada tak? Kalau ada bolehlah kongsi.

Anonymous said...

salam ada x instrumen DST tahun 3..

MARIAM JANIS ENTERPRISE said...

evidens dunia muzik tahun 1 dan tahun 2 order boleh pm saya di fb mariam janis atau sms 0136100629, ayer keroh, melaka. sila lawati https://www.facebook.com/groups/muziksekolahrendah/ untuk maklumat lanjut mengenai muzik, tq.

Noor Azura Md Salleh said...

as slm. Kindly share lesson plan for Linus 2.O:
1) class with LBI pupils only
2) class with mainstream and LBI pupils.

Wong Wen Xiu said...

Good day everyone,
Needed help on sk Bahasa Cina standard two past year questions. thank you

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Automatic Notification

Enter your email address to receive new updates :

Please check your 'JunkMail' or 'Spam' if you do not receive the confirmation email in your Inbox