Sunday, December 12, 2010

Pertukaran Suka Sama Suka Guru ( Teachers' Transfer)

Halo Teachers! Feel free put your information about the requested transfer.We wish you good luck in finding the suitable exchange ! Click on the Comments  to view the transfer or put in your information.

Sila maklumkan maklumat berkaitan Pertukaran yang diingini. Semoga anda berjaya mendapatkan pertukaran yang sesuai . Klik pada Comments  untuk melihat pertukaran atau memasukkan maklumat anda!

Want to be informed of new and latest exchange info ?
Enter your email or click the FOLLOW button below!



716 comments:

«Oldest   ‹Older   1 – 200 of 716   Newer›   Newest»
Anonymous said...

askum. sape3 dari kelantan @ Terengganu berminat untuk posting ke Gerik @ Kuala Kangsar, Perak leh call/sms kat saya 0123536792@ 0133941481.

rieyzal said...

Johor nak balik ke Kelantan atau Terengganu
email: rieyzal81@yahoo.com

haslina said...

cikgu opsyen BI dari Kedah ke Putrajaya/ Selangor

hubungi saya di 017-4009434.

UBKSKKL said...

Saya opsyen Kaunseling. mahu bertukar ke Sandakan, Sabah...
Sape2 yang nak ke Petaling Jaya boleh hubungi saya di Izaa_usm@yahoo.com.

Anonymous said...

dari penang nak ke perak email saya shira_shahira@yahoo.com..saya nak balik penang segera...tolonglah

Afiq Athari said...

saya opsyen BI ingin pulang ke selangor. Mengajar di Kelantan. email to john_muse360@yahoo.com

Anonymous said...

saya opsyen pendidikan islam.mengajar d sg siput perak.ingn bertukar ke kelantan.msj 0196442892.emel ridhi_itp2003@yahoo.com

Anonymous said...

saya opsyen BI..mengajar di Seremban (SABK) ingin bertukar ke Selangor. Sekiranya ada cikgu yang ingin bertukar ke seremban, sila hubungi saya di alamat email tutupaku@yahoo.com
Mungkin tahun ini rezeki saya tiada, tapi saya ingin mencuba utk thn dpn pula.

Anonymous said...

Saya opsyen Bahasa Tamil Sekolah Kebangsaan(BTSK)di Batu Gajah,Perak ingin bertukar ke Wilayah Persekutuan ataupun Selangor.Sekiranya ada cikgu yang ingin bertukar ke Batu Gajah,sila hubungi saya di babysnega@yahoo.com

Anonymous said...

URGENT !!! saya guru dari selangor , kuala langat. hampir dgn klang & shah alam. ingin berpindah ke johor bahru. sape2 berminat boleh call saya 0177803407. tQ.

Eddy said...

Saya guru Pemulihan Khas dari Sabak Bernam, Selangor ingin bertukar ke Daerah Kinta Utara, Perak. Sesiapa berminat sila emel saya hasmardy@hotmail.com

Anonymous said...

BI teacher teaching in Betong,SWK(5hours from Kuching) for three years.Married.Expecting a child.Wants to be back with family in hometown Kuching.Pls email.
cheerupzemo@yahoo.co.uk

Anonymous said...

Isteri saya mengajar di SK Dato Onn Jaafar, Simpang renggam, johor - Opsyen Math/Kemahiran Hidup. ingin bertukar ke Daerah Klang Selangor.Sesiapa berminat boleh sms saya 0132807959 / email : znetcfg@yahoo.com (Zul)

haswadiwazi said...

saya mengajar di klang. ingin bertukar suka sama suka ke perlis atau kedah utara. kalau takda sebelah utara ipoh pom bole... berminat? sila hubungi...
haswadiwazi 017-5935363 / 016-6386383
9w2wzy.blogspot.com
9w2wzy@gmail.com / seni_30@yahoo.com.my

Imanuddin Sa'dun said...

Opsyen BI kat kelantan..nak balik selangor.pm me at kipas_susahmati86@yahoo.com

Anonymous said...

salam 1 malaysia... opsyen BI di LAWAS SARAWAK looks for mutual transfer opportunity from LAWAS - BETONG sarawak or KUCHING.... interested? pm me ~ 0128476889

Anonymous said...

Opsyen prasekolah dari selangor(gombak) ke Kelantan. sila emel kamaruzaman2008@oum.edu.my

Anonymous said...

Opsyeb BI (SR) d Kota Kinabalu ingin tukar ke Bandar Sri Putra/Bangi/Nilai. Berminat email nur_salju@yahoo.com

Anonymous said...

mohon pertukaran dari pulau indah klang ke putrajaya. ops BI. berminat sms 017-9562586 @ email nork2010@yahoo.com

Anonymous said...

saya dr perak(ppd perak tengah) ingin bertukar ke selangor...opsyen sains/minor bi
jika ada yg berminat utk brtukar sila email ke fate_majin@ymail.com

Anonymous said...

guru BI sek ren di Kerteh, Terengganu..ingin bertukar ke Selangor, Petaling Jaya..berminat, e-mail nur_nani84@yahoo.com

Anonymous said...

Urgent!
Suami isteri dari Semporna nak tranfer 'back to back'@'suka sama suka' ke area KK @ area Papar @ area Penampang.
husband option BI-SK, wife Sains-SMK.

call / sms for fast dealing & isi borang terus!

013 4099060 / 019 8400736 - ayie

Anonymous said...

saya guru opsyen sc sek ren..currently mengajar kat batang kali selangor.ingin bertukar ke kelantan..siapa berminat contact saya. 0123827653 - ekim

Anonymous said...

kepada semua guru,
saya ke sabah, anda ke bandar bintulu sarawak.
opsyen pj-sekolah rendah... hubungi saya anniesidin@yahoo.com

Anonymous said...

aslkm.

saya berkhidmat di sk kuala mai, kuala krau temerloh pahang, ingin pindah ke mersing.

sapa2 dari mersing nak pndah sini bagi tau saya

opsyen pemulihan khas bahasa melayu

e-mail saya:

uchihatch5@gmail.com

Anonymous said...

saya mengajar di johor ingin bertukar ke terengganu,opsyen matematik-sek ren
jika berminat sila hubungi saya 012-9499530 atau ieyda_1604@yahoo.com

Anonymous said...

saya opsyen BTSK dari pulau pinang ingin bertukar ke seberang perai utara atau kedah selatan.. sesiapa berminat sila email vilash_scorpio@yahoo.com

Teratak Arissa said...

saya opsyen BI, ingin bertukar dari pulau indah, Klang ke Putrajaya. nork2010@yahoo.com @ 017-9562586

elhilmysalleh said...

Akum...Pertukaran dari Gerik Perak ke mana2 daerah Kelantan/Besut Terengganu.Sape2 yg berminat ke Perak,Kedah& Penang bolehla try.opsyen sains/fizik.9 tahun dah kat perak.sms/call 0199555655 SEGERA..!

Anonymous said...

Assalamualaikum, saya guru opsyen BI-SR kini mengajar di ILPKK, ingin menimba pengalaman mengajar di institut? Kerja tak banyak. Saya ingin bertukar ke sekolah sekitar KK. hubungi saya 0138550075.

Anonymous said...

Assalamualaikum...sape2 guru j-QAF opsyen PI di Semenanjung Malaysia yang nak menikmati kedamaian hidup di Pulau Bruit, Daro, Sarawak..jom tukar sama suka !! hubungi saya di talian 013 - 9846005.

Anonymous said...

saya guru opsyen sains/bi ingin bertukar ke kemaman terengganu atau kuantan pahang. saya skrg bertugas di parit buntar, perak. 012-4557207

Anonymous said...

Saya guru opsyen BI-SR ingin bertukar suka sama suka dari area Papar ke area KK. Call/sms 0195306279

Anonymous said...

saya ismalia dan mastura, ingin bertukar ke area kedah, perak utara, dari hilir perak...
opsyen sains/english
call/sms: 0134918356

Anonymous said...

Saya Heriansyah.. skrg ni masih lagi guru pelatih.. tp insyaAllah akan menjadi guru pada tahun 2013.. siapa2 yg ingin bertukar ke sabah(saya pasti ini) bole pm sy qarqun_89@yahoo.com saje nk booking awal-awal..

ingin bertukar ke area selatan semenanjung johor/melaka/n.sembilan..(xkesa luar bndar or bandar)

opsyen: kemahiran hidup.. minor: BM dan PJ.

hida said...

saya cikgu dari pasir gudang ingin sangat dapt berpindah ke terengganu atau kelantan..boleh hubungi sya .opsyen sains/biologi nur_hida005@yahoo.com/0173195813..terima kasih pada pembaca..

Anonymous said...

Saya guru dari Tawau opsyen BI/SR ingin bertukar ke KK. Email sy bagi yang berminat bertukar ke Tawau. zalisnah2003@yahoo.com.

Anonymous said...

Saya opsyen BI (SR) dr CAMERON HIGHLANDS, PAHANG ingt ke PERAK (xkisah daerah mane pun)...boleh hubungi saya nur_emy@yahoo.com or 013-5185458/ 013-4703770. plez..plezz...plez..
p/s: sesape nk ke Kelantan or Pahang tu mmg CH ni sempadan ke sane..lebih dekat ngn ingin merasa duduk di tempat sejuk n nyaman.

Anonymous said...

assalamualaikum,saya zalaleyah guru matematik sekolah menengah di daerah klang, ingin bertukar ke daerah pasir gudang.sesiapa yang berminat sila call/sms:012-7336587

Anonymous said...

Askum,
Ada 3 Pertukaran:

i) Adik saya ingin bertukar ke SABAH (x kira area mana). Skg mengajar di Sek Ren di Sebuyau, Simunjan, SARAWAK. Opsyen BI.

ii) Isteri saya ingin bertukar area KK, INANAM,TELIPOK, TUARAN, MENGGATAL @ sekitarnya. Skg mengajar di Sek Ren Tenghilan, dibwh PPD Tuaran. Opsyen BI.

iii) Saya ingin bertukar ke area INANAM,TELIPOK, TUARAN, MENGGATAL, TENGHILAN (dekat2 pekan). Opsyen BI.

Sila hubungi 016-8128636

Anonymous said...

Sori,terlupa, saya mengajar di Sek Ren 10 minit dr KK (Kota Kinabalu). Sila hubungi: 016-8128636. TQ.

Anonymous said...

Saya mengajar di sek men di segamat, johor& berdekatan gemas, negeri sembilan..opsyen biologi/math/sains..ingin bertukar ke terengganu esp Kuala Terengganu..sila hubungi 013-9121053 emel: aigallery09@yahoo.com..TQ

Anonymous said...

isteri saya mengajar di ipoh...ingin bertukar ke hulu perak..opsyen kimia/IT..berminat emel:zukuffely@yahoo.com

Anonymous said...

salam sejahtera..saya mengajar di hulu selangor, ingin bertukar ke melaka. ada sesiapa boleh tolong? saya PC/PJ/PM.
email : lavandar_cf@yahoo.com.sg
terima kasih...^^

Anonymous said...

SALAM..SY MENGAJAR D SIPITANG SABAH.OPSYEN SAINS SUKAN, MINOR PJK (SMK). INGIN BERTUKAR KE MANA2 DAERAH D KELANTAN. BOLEH HUBUNGI SAYA. 0129015125.

Anonymous said...

sy opsyen BM dari USJ selangor ingin bertukar ke alam megah atau sek 27 shah alam.cikgu yg nak tukar sukar sama suka dari sek 27 atau 28 s alam ke USJ boleh hubungi sy 0173071940.

nurul said...

salam..saya ingin bertukar ke seremban. opsyen JQAF P.ISLAM 2007..skrg bertugas di klang...berminat sila emel saya ASAP miss_shaay83@yahoo.com.
TQVM..

Anonymous said...

salam 1 malaysia. saya guru pemulihan khas dari SK (LKTP) Selancar 3, Muadzam shah ingin bertukar ke daerah kuantan atau pekan.sesiapa yang berminat boleh hubungi saya 0199356494 atau email zana_darwisy@yahoo.com

zulaikha said...

saya guru opsyen KH mengajar BM di p.gudang ingin balik ke kelantan. tolonglah saya.
email:zulaikha348@yahoo.com

Anonymous said...

Assalamualaikum/ Selamat sejahtera..

Saya mengajar di SEK. KEB. ASSUNTA DUA, PETALING JAYA.. Saya bukan hendak tukar suka sama suka tapi hendak memaklumkan sekolah saya ada 6kekosongan.. Mungkin sesiapa yg berminat boleh hubungi PPD Petaling Utama atau bertanya pada Guru Besar Puan Ho Swee Ping..

Saya Puan Aidaliza (017-3636181/ 016-2204796)..
Terima kasih..

aiza said...

SAYA BERTUGAS DI MELAKA OPSYEN PENDIDIKAN ISLAM INGIN BERTUKAR KE SEKITAR BANGI ATAU PUTRAJAYA..BOLEH HUBUNGI SAYA DI TALIAN 0132965718

Anonymous said...

saya guru opsyen BI/MATH sekolah rendah..dari daerah Pendang Kedah..ingin bertukar ke Selangor, Kuala Lumpur.

(suzi)
email: sueziey85@yahoo.com

Anonymous said...

saya guru BI sk mengajar di bandar Bintulu, ingin transfer ke daerah kuching, bau, padawan, kota samarahan, serian. sila email or contact me at ronl1027@gmail.com or 0139110483

Anonymous said...

saya mengajar kat hulu langat selangor....math/bi sek ren......nk balik klate....kuala krai lebih tepat....dekat2 area tu pun ble... : )
puden1981@yahoo.com.....tq tq tq

Anonymous said...

Saya dr sekolah rendah di selangor ingin bertukar ke kelantan, kalau blh kuala krai atau machang. Saya opsyen PJK. Jika ada yg sudi sila hubungi saya di 0103341619.

Anonymous said...

tambahan: isteri saya juga ingin bertukar dr selangor ke kelantan. opsyen BI sekolah rendah. blh hubungi 0103341619. Kami di Klang. Jika ada yang sudi, harap blh hubungi kami.

Anonymous said...

Perhatian,
Saya mengajar subjek BI Sek Men di Daerah Sabak Bernam ingin bertukar Ke Klang/Shah Alam hinggalah ke daerah Gombak. tak kisah hujung mana..asalkan bahagian SELATAN SELANGOR. Jika ada sesiapa yang ingin bertukar ke utara selangor (sabak bernam, sg besar) sila hubungi saya di talian, 0175191899. "Bantu sesama insan tidak boleh dilupakan ehsan"

Shaipul said...

Saya mengajar di Sabah, opsyen KH, ingin bertukar ke Kedah,,,sesiapa yang berminat sila hubungi saya,,,shaipul1978@yahoo.com,,,0197878339

Shaipul Azri said...

Saya mengajar di Sabah, tetapi sekolah p2,tenom,Sabah,elaun pedalaman 1000,ingin balik ke Pulau Langkawi, Kedah,,,,sesiapa yang berminat ,,,,call @ sms saya 0197878339...

Anonymous said...

saya opsyen PJK, mengajar di SARATOK, SARAWAK ingin bertukar ke RAWANG / BUKIT BERUNTUNG. sesiapa berminat sila email diana_celestina@yahoo.com

Anonymous said...

PPD BARAT DAYA, SK SG NIBONG OPSYEN MZ N KT (SR)TERUS KE TANAH MERAH KELANTAN..HUBUNGI SAYA NUUR ZAIMA ASYEKEEN (asyekeen_aswady@yahoo.com)

Anonymous said...

salam saya jqaf BA 2007 dari manjung perak ingin ke kota damansara, subang @ area berdekatan. hubungi 0175131558

Anonymous said...

Saya guru opsyen BI dr Menumbok,Kuala Penyu ingin ke Tuaran/Tamparuli.Boleh email saya mo_bileperson@yahoo.com.sg

Anonymous said...

Sy opsyen BM mengajar d SK Taman Dato Harun 2,PPD Petaling Utama ingin balik ke Sarawak (serian, samarahan, bau, lundu or kuching) sesiapa yang berminat sila hubungi sy melalui email keek_81@ yahoo.com or call 0122864771

Anonymous said...

Hello,

TRANFER KE PULAU PINANG - Saya guru opsyen sains dari sek tamil sg sumun, teluk intan ingin bertukar ke Juru, Seberang Perai, Pulau Pinang....anyone interested....contact 012-4776086 (veeta)

Anonymous said...

Salam,
saya guru opsyen Bahasa Inggeris Sekolah Rendah dari Gua Musang ingin bertukar ke Klang, Selangor.
Sesiapa yang berminat, boleh hubungi 0193782179. terima kasih.

wahaisa said...

assalamualaikum...

saya mengajar sek rendah di semporna opsyen math / Bi, ingin bpindah ke tawau..email impian119@yahoo.com

Anonymous said...

Saya Ke KEDAH/PERAK/PENANG anda ke Pasir Gudang

NAMA JAWATAN: GURU DG41 (MATH/PJ)

TEMPAT BERTUGAS SEKARANG: PASIR GUDANG, JOHOR (SK)

TEMPAT INGIN BERTUKAR: PERAK/KEDAH/PENANG/ UTARA MALAYSIA

SILA HUBUNGI: 013-2822637

contact sy,then kite bincang

Anonymous said...

salam
saya opsyen bi sek men mengajar di kelantan nak berpindah ke kedah...sape2 berminat kontek sy 017-4239216, normadihamahmudzuhodi@yahoo.com.tq

Anonymous said...

salam..
sape2 yg ingin bertukar dari kelantan ke perak hubungi saya 0176479760

Anonymous said...

salam..sape2 yg ingin bertukar dr kelantan ke perak hubungi saya,hasbullah 0176479760

Anonymous said...

salam... sape2 yg ingin bertukar dari MELAKA ke PERAK. hubungi saya, hasbullah 0176479760

Anonymous said...

salam.. saya opsyen jQAF BA ingin bertukar dari PERAK ke MELAKA.hubungi saya,haslinda 0176479760.

de sape2 yang ingin bertukar dr kelantan ke perak pn blh hubungi sya.blh bt 3pnjuru

Anonymous said...

salam..isteri sy dr sek.ren kawasan gombak nk tukar ke sek. ren. area sungai buloh...hubungi 0199814465

Anonymous said...

saya ke kemaman, terengganu anda ke Nibong Tebal, penang. Biology, kimia
0122157774

Anonymous said...

Assalamualaikum

Saya guru Bahasa Inggeris Sekolah Menengah dari Daerah Muar ingin bertukar ke Selangor. Lebih tepat lagi daerah Hulu Langat (Bangi/Kajang). Sesiapa yg berminat boleh hubungi saya

0125751815
Liyana

nak transfer said...

slm..

sy guru BI SEK REN, dari MUAR nak tukar ke GOMBAK/CHERAS/BANGI/KAJANG..area KL pon ok gak..

cal/msg 0197968068

Anonymous said...

Saya guru opsyen Math mengajar di SK di Pontian..Ingin bertukar ke Terengganu..Sila Emel

hazrihazmi@hotmail.com

Anonymous said...

saya guru opsyen pemulihan di temerloh pahang..ingin bertukar ke seberang perai tengah..lebih tepat di juru...

msg / call 0126305629

den4ex said...

Salam...wife saya guru mate sekolah menengah....bertugas di smk shah alam..in gin bertukar ke seremban n kawasan sekitar..sapa2 berminat tukar saling sila call no ni ....terima kasih...0192641343.. Eddy

Anonymous said...

PERTUKARAN ANTARA DAERAH PERAK
salam all... saya opsyen math/pj sekolah rendah ingin berpindah dari daerah KERIAN ke daerah KINTA UTARA.. hubungi saya cikgu WAN.. 0195904530
tq...

Anonymous said...

SAYA KE JOHOR ANDA KE MELAKA

Dari cikgu salleh, opsyen KH sek menengah. Kepada insan yang berhajat boleh berhubung di talian 0123241937 (call/sms) @ snokie18@yahoo.com

Anonymous said...

SAYA OPSYEN BI..MENGAJAR DI SEKOLAH SAINS MERSING, JOHOR INGIN BERTUKAR KE HULU LANGAT,SELANGOR. SEKIRANYA ADA CIKGU YANG INGIN BERTUKAR KE MERSING ,JOHOR SILA HUBUNGI SAYA DI ALAMAT EMAIL CHOY735@YAHOO.COM/O17-6723327(HASRUL)

aras said...

SAYA LIZA. OPSYEN PEMULIHAN. MENGAJAR DI BANGI,DALAM DAERAH HULU LANGAT. INGIN BERTUKAR KE PUTRAJAYA. SESIAPA YG BERMINAT SILA HUBUNGI 012-2190 165. TQ.

Anonymous said...

saya bariyah ingin ke kota bharu dr sg buloh selangor.option kimia/ biologi

Anonymous said...

saya bariyah dr sg buloh ingin ke kelantan..option kimia/ biologi..bleh hbungi 0132359691

Anonymous said...

Salam, saya yanti, option B.I, mangajar di sek men di kluang johor, ingin bertukar ke selangor, sekolah dalam PPD petaling utama atau petaling perdana. cikgu-cikgu yang ingin bertukar ke kluang atau daerah berhampiran boleh hubungi saya di 0176015059

Anonymous said...

Assalamualaikum...sape2 guru j-QAF opsyen PI di Semenanjung Malaysia, Sabah @ Sarawak yang nak menikmati kedamaian hidup di Pulau Bruit, Daro, Sarawak..jom tukar sama suka !! hubungi saya di talian 013 - 9846005.

Anonymous said...

salam, saya bashirah opsyen math/komputer dari kuala pilah dekat dengan tampin sempadan melaka..nak bertukar ke nilai ataupun area2 nilai,sempadan selangor atau dalam n9..sesiapa nak tukar sama suka tolong email shiera.22@gmail.com..tima kasih

Anonymous said...

salam
saya rijal, ngaja di sk sugud, penampang,sebelah dgn k.kinabalu nak tukar ke daerah hilir perak.
option p.islam(bukan j-qaf ye)
call@sms- 013-4018986/013-4634480

yanga said...

salam isteri saya mengajar di smk johor bahru ingin bertukar ke terengganu opsyen math
sedang mengandung sekarang
sila hubungi di 0199313979 suffian

Anonymous said...

Saya suami(opsyen sn) isteri(opsyen bm) mengajar di sk rendah ppd kemaman ingin membuat pertukaran ke sekolah di sekitar bandar kuantan. kepada yang berminat boleh hubungi siti- 013-9961081

Anonymous said...

Salam..saya dari Sek Ren di PPD Johor Bahru ingin bertukar suka sama suka ke KL/Selangor. Opsyen KH/Math minor PJ
sila hubungi 017-3606160 / 0193237807 (Hanif)

Alasan: untuk menjaga kedua org tua di mana ibu menghidap kanser and bapa strok, buta, kencing manis dan buah pinggang.

Anonymous said...

saya opsyen BI ingin tukar dari muar ke negeri sembilan cal or sms 0122684098

Anonymous said...

saya opsyen bm/sr dari johor bahru ingin bertukar ke negeri selangor/bangi. sekiranya berminat boleh hubungi saya 017-9111461

Anonymous said...

ada tak sesiapa yang hendak ke Nilai , N. Sembilan dari Melaka.
Sheira,
Sekolah awak dekat sangat ke dengan Melaka?
Tolong Kawan, sian kawan saya suami kat Melaka , dia kat Nilai.(019-6337902)

Anonymous said...

Saya mengajar di selangor ingin bertukar ke jeli kelantan berminat chegukapon@yahoo.com

zahidcameron said...

saya mengajar khb di smk cameron highlands..ingin bertukar ke perak..especially ipoh/taiping perak ..sesapa yang ingin merasa kesejukan dan keyamanan udara di cameron highlands bolehla bertukar suka sama suka dengan saya..sila hubungi saya untuk pertukaran januari 2012. cikgu zahid 0134421497..tq

Anonymous said...

saya mengajar di tawau, sabah. ingin bertukar ke daerah tamparuli / tuaran / kota belud / ranau. sesiapa yang berminat boleh hubungi emel saya : lazystark@gmail.com atau no. telefon: 019-8822063

Anonymous said...

saya cikgu bi sek ren dari gua musang kelantan ingin bertukar ke daerah mersing johor. sesiapa berminat sila hubungi 0139817418

Anonymous said...

saya mengajar di SM Agama Repah Tampin Negeri Sembilan...opsyen matematik...sy nak tukar ke Port Dickson...sape2 yang berminat hubungi sy k...013-2786568

Anonymous said...

saya adalah guru BTSK dari Raub, Pahang ingin tukar ke negeri perak. mereka yang berminat sila email saya kat nagesuarao@yahoo.com

Anonymous said...

Saya guru BCSK dari Raub, Pahang ingin tukar ke Batu Pahat, Johor. Mereka yang berminat sila email saya kat twins_syha@yahoo.com

Anonymous said...

Saya guru PJ/KH ingin bertukar daerah saja..saya ingin bertukar ke daerah samarahan,swk.Saya kini mengajar di daerah simunjan,swk.Sesiapa yg ingin pindah ke simunjan,swk...sila email kat saya hasdia_girl80@yahoo.com

Anonymous said...

salam..saya guru SM Teknik opsyen kh dan sains pertanian dari maran ingin bertukar ke area sepang,nilai,seremban atau yang berdekatan dengannya...sesiapa yang berminat untuk ke maran atau temerloh sila hubungi saya..017-9793828

Anonymous said...

hi, mengajar sekolah menengah, BI di kelantan. Ingin balik ke penang. Buzz me A.S.A.P! izzatirazak87@yahoo.com

Anonymous said...

Salam, sy guru pendidikan khas dari sek ren d kota tinggi Johor nak mohon tukar ikut suami ke Bangi/Kajang/Serdang atau sekitar Cheras. berminat email ke daun_sadri@yahoo.com

Anonymous said...

salam,
saya guru pendidikan islam DG41 , sekarang bertugas di kuala pilah negeri sembilan ingin bertukar ke Pulau Pinang, anda ke negeri sembilan saya ke penang...insan yang amat berharap sbb suami saya mengajar di penang...boleh hubungi saya di email : rabiatun1902@yahoo.com

Anonymous said...

ssalam..

kerja sekarang:guru opsyen fizik/kimia dg41 kolej matrikulasi kepala batas p pinang

tempat dicari :terengganu especially daerah kuala terengganu..jom kiter tukar

sila email saya: merah_nyala85@yahoo.com

Anonymous said...

Saya guru opsyen B.Tamil sjkt dari Pasir Gudang Johor, ingin tukar ke selangor/kuala lumpur. Sesiapa yang berminat, sila email ke rinsisaac@rocketmail.com atau call saya di talian 0135208473.Tk.

Anonymous said...

suami sy opsyen pemulihan mengajar di sk punang,lawas..mahu pindah balik ke semporna@tawau..sesiapa berminat sila email rabani_along@yahoo.com
atau call 019-9787885.

Aphrodite said...

Saya Guru opsyen BI mengajar di Ranau, Sabah ingin bertukar ke Selangor / KL / Perak/ Penang. Sesiapa yang berminat sila email saya reshmaddy@hotmail.com

Anonymous said...

Salam, sy guru PI mengajar kat KL ingin bertukar ke SMK di kawasan Hulu Selangor. Berminat sila email ke docmaye_dosso@yahoo.com.my

Anonymous said...

sy guru opsyen MT mengajar di sekolah ladang d daerah subis, Miri ingin bertukar sekolah di daerah simunjan, serian atau samarahan...sms 013-8417608

Anonymous said...

ADIK SAYA INGIN BERTUKAR KE SABAH, SEKOLAH RENDAH, OPSYEN BI.

SEKARANG DI SEBUYAU,SIMUNJAN,SARAWAK (LBH KRG 3 JAM KE KUCHING,SWK)

OPSYEN BI LBH BAIK SBB KEBARANGKALIAN PERMOHONAN EGTUKAR UTK LULUS ADALAH TINGGI.

SILA CALL @ SMS 016-8128636. TQVM.

Anonymous said...

sy guru prasekolah dr perak tengah ingin bertukar ke area selangor..jika ade sesiapa ingin bertukar leh hubungi sy 017-5233741

Anonymous said...

FROM SANDAKAN
WOULD LIKE TO TRANFER AT KUDAT AREA
MAJOR- PENGAJIAN SOSIAL
NOW I AM TEACHING ENGLISH
INTERESTED? SMS 011-12577820
(SMS ONLY)

Anonymous said...

Saya guru BI DG44 dari Kuantan, Pahang ingin ke Selangor, daerah Petaling Perdana.Ada yang berminat? email: laikuen1@gmail.com

Anonymous said...

Im an English teacher in KULAI, Johor. Would like to transfer to SABAH..those who are interested, please email me (elievna@yahoo...

P/S: KULAI,JOHOR--->SABAH

Anonymous said...

you can email me at:

Anonymous said...

Mengajar di : MERSING, JOHOR
Ingin bertukar ke : MELAKA
OPSYEN : BAHASA INGGERIS

Sila sms or call sy: 0193779513

Anonymous said...

Mengajar di: Kota Tingi, JOHOR
Ingin bertukar ke : SABAH (lagi bagus kalau di kudat, kota marudu, mana2 sj asal sabah)
Option : Bahasa Inggeris (SK) DG41

wellwindemark@yahoo.com 0198081827 TQVM..

Anonymous said...

TEACHING IN JB
WOULD LIKE TO TRANFER TO KLANG, SELANGOR
ANY1 CAN HELP PLS FORWARD YOUR CONTACT INFO TO THIS EMAIL ADD
vennila_84@yahoo.com.my
option: PT/PM/SC

Anonymous said...

mgajar di kawasan bandar bintulu,sarawak. ingin bertukar dengan guru dari daerah limbang...
call me at 0135717378 or email heddy_bugal@yahoo.com.my

dynajz said...

Mengajar di SJKC area Hulu Selangor.
Tempat pertukaran: Negeri Sarawak.
Opsyen: Bahasa Inggeris

email: dynajz_87@yahoo.com

Anonymous said...

Saya guru Opsyen Bahasa Tamil (SK) mengajar di SK Convet Aulong, Taiping Perak, ingin bertukar ke Seberang Perai, Pulau Pinang.Sekiranya sesiapa yang berada di pulau pinang yang ingin bertukar ke taiping..sila hubungi saya di talian 0164426560 atau babygayu84@yahoo.com..TK

Anonymous said...

Saya guru Maths dari Sg Petani,Kedah ingin bertukar ke PPD petaling Perdana..Alasan mengikut suami.Guru yang ingin berpindah ke KEDAH, sila hubungi saya di 0124597673 atau email ke ninawati@yahoo.com. tq

Anonymous said...

sy guru sek ren, opsyen math dan eng di ppd pontian.. ingin bertukar ke ppd hulu langat atau mn2 bhagian di sel.. fedz_matul@yahoo.com tq

Anonymous said...

Saya guru BM sekolah rendah di Pekan Pahang, ingin bertukar ke Kelantan..

hubungi : jaa_uder@yahoo.com.my

Anonymous said...

Salam. Kawan saya mengajar B.Melayu sekolah rendah di Pekan Pahang, ingin bertukar ke Kelantan..
Berminat? Sila hubungi email ini.. lieya_2012@yahoo.com.my

Anonymous said...

Saya mengajar di Selangor hendak bertukar ke Penang, Kedah, Perak. Mengajar BI SR. Jika Berminat hubungi saya di 012 4841030

adnan ahmad said...

Assalamualaikum,saya mengajar di Tumpat (Tg.6) ingin balik ke Pasir Mas, berminat hubungi Adnan 013-9332347

Anonymous said...

salam, saya mengajar di perak (mngajar BI tp opsyen MT minor BI n KH) dan ingin bertukar ke kuala lumpur atau selangor(area gombak).sesiapa yg berminat boleh email sy insal_37@yahoo.com..tq

Anonymous said...

sy opsyen PENGAJIAN MELAYU SK mengajar KELAS PEMULIHAN di sk Lebor Remun.Serian.mahu pindah balik ke Kanowit/Ngemah..sesiapa berminat sila email sigiebadang@yahoo.com
atau call 013-5670678.

Anonymous said...

saya guru Bi dari daerah hulu langat selangor.....
ingin pindah ke melaka.....sesape nak tukar suka sama suka....boleh sms saya 013-3449458 (Bi sek rendah

Anonymous said...

Saya Guru opsyen BI mengajar sek. men di Lahad Datu, Sabah ingin bertukar ke Selangor / KL / N. Sembilan/ Melaka. Sesiapa yang berminat sila email saya jasmit86@yahoo.com

Anonymous said...

sekarang : daerah hulu langat, selangor...
hajat bertukar ke : kelantan
opsyen : sains sukan/PJK
email : nofarlyana@yahoo.com

Anonymous said...

SALAM..SAYA MAZNI OPSYEN BM/SR DARI PETAGAS, KOTA KINABALU INGIN BERTUKAR KE IPOH, KINTA UTARA.sesiapa yg berminat sla hubungi 0138802604/0138802606 atau email hambazallah@yahoo.com

Anonymous said...

GURU DARI PERAK YG INGIN BERTUKAR KE KK SABAH OPSYEN BM (MINOR MATH N MORAL) HUBUNGI SAYA :0138802604

Anonymous said...

SAYA OPSYEN MT/SEK REN... MENGAJAR DI MELAKA. INGIN BERTUKAR KE TERENGGANU (SETIU)

HUBUNGI SAYA.. 0199816314

Anonymous said...

SAYA OPSYEN PENDIDIKAN SENI VISUAL...MENGAJAR DI TAIPING , PERAK INGIN BETUKAR KE KUALA TERENGGANU...SESIAPA YANG BERMINAT NAK BALIK KE TAIPING ...HUBUNGI SAYA...0149455934 (AZMI) atau email: jumat2008@gmail.com

KASS said...

SAYA GURU BI-SJK (MARUDI, BARAM, SARAWAK) INGIN BERTUKAR SAMA2 SUKA KE SK SEKITAR SELANGOR ATAU KUALA LUMPUR...PLZ CONTACT 0192684638 KASS

Anonymous said...

SAYA GURU BAHASA INGGERIS SEDANG BERKHIDMAT DI BANDAR SUNWAY INGIN BERTUKAR SUKA SAMA SUKA KE IPOH, PERAK UNTUK SESI 2012....SILA HUBUNGI SAYA DI EMAIL SAYA :ellysa79@yahoo.com.....T.KASIH

Anonymous said...

SAYA GURU BAHASA INGGERIS SEKOLAH RENDAH SEDANG BERKHIDMAT DI TAMAN DATO' HARUN INGIN BERTUKAR SUKA SAMA SUKA KE IPOH, PERAK UNTUK SESI 2012..SILA HUBUNGI SAYA DI EMAIL : ellysa79@yahoo.com... SEGALA BANTUAN TUAN / PUAN AMAT SAYA HARGAI....T. kasih

Anonymous said...

SAYA GURU BI DARI SK REN DI LUNDU SWK (80KM FRM KUCHING) INGIN BERTUKAR KE LABUAN, PAPAR, MEMBAKUT ATAU BEAUFORT.
EMAIL: zack.bibi@yahoo.com
TEL: 011-12004311 (bibi)

Anonymous said...

Saya guru bahasa inggeris dari PPD hulu langat....ingin tukar suka sama suka ke melaka tengah......(sila hubungi saya di talian- 018-9481795

Anonymous said...

Salam.
saya guru opsyen BI mengajar di Sungkai. Ingin balik ke Ipoh. Genap 13 Tahun saya merantau. penat travelling. Jika ada sesiapa dari Ipoh yang ingin ke Sungkai sila hubungi saya 012-5540925.

Anonymous said...

Salam 1 MALAYSIA..
Saya guru opsyen Seni Visual tetapi mengajar English di sekolah rendah. Ingin memohon balik ke Ipoh. Saya kini di Kota Tinggi Johor. Sila maklumkan pada saya di 0125356603

Anonymous said...

sy opsyen BI sek rendh, dr kemaman terengganu.. ingin bertukar ke mlaka/ seremban/ nilai.. berminat? hubungi sy di what_tikus@yahoo.com /
013-3201310

Anonymous said...

sy opsyen pjk sek rendh dr kemaman ingin bertukar ke hulu terengganu. hubungi sy di 019 9171355

Anonymous said...

bi sek ren..dh 9 thun d kuching srwk. ingin brtukar ke kelantan. sms 0128793475

Anonymous said...

Hi!

opsyen: BI (minor Sains)
jawatan: PPPS DG41
tempat bertugas: PPD Sabak Bernam, Selangor
tempat bertukar: KL ( preferably Cheras )/ Klang

pls contact me : 0179038393 (dalilah). thank you!

Anonymous said...

hi

sy opsyen bm sedang cari geng nak tukar suka sama suka...dari sungai siput ke kluang johor..
sila hubungi sy :013-8152213(junaidah)

barirah said...

sy guru pend.islam sek rendah dari pekan pahang..sy berasal dari kedah sy nak tukar ke negeri perak/kedah/penang..sesiapa y dari perak/kedah/penang y nak bertukar ke pekan pahang boleh hubungi sy 0195560323 (pn.barirah)..tq

TKE said...

urgent!!!

opsyen: KH (minor BM)
jawatan: PPPS DG41
tempat bertugas: SJK TONG AH, SELANGAU
tempat ingin bertukar: Mana-mana sekolah di bandar
Sibu, Sarawak
pls contact me : 0138187625/0138953312 (Rocky). thank you !!!!

Anonymous said...

ISTERI SAYA OPSYEN PENDIDIKAN SENI VISUAL...MENGAJAR DI BATU PAHAT , JOHOR INGIN BERTUKAR KE KEDAH...SESIAPA YANG BERMINAT NAK BALIK KE BATU PAHAT ...HUBUNGI SAYA...0194601610 (QARI) atau email: qariishak@yahoo.com

Anonymous said...

opsyen Sains, minor BI
tempat bertugas : Bagan serai, Perak
tempat ingin bertukar : Seberang Perai atau Kulim.

pls contact : 012-4099827

Anonymous said...

Opsyen BCSK/Math
Tempat bertugas: Melaka
Tempat ingin bertukar : Kedah Utara

Contact : wlst0415@gmail.com

Anonymous said...

[SAYA] = ''PERAK KE KEDAH''
[ANDA] = ''KEDAH KE PERAK''

Tempat bertugas : Teluk Intan, Perak.
Tempat ingin bertukar : Pendang, Kota setar,
Kubang Pasu, Pokok Sena
& Kuala Nerang.

Hubungi : 0125909016

Anonymous said...

Mengajar di : KUANTAN, PAHANG
Ingin bertukar ke : KELANTAN
OPSYEN : P. CINA/PEMULIHAN KHAS (SJK)

vandhy@hotmail.com

Anonymous said...

saya: sabak bernam, selangor ke kedah
anda: kedah ke sabak bernam slgor.

opsyen: pemulihan khas SK

Anonymous said...

Hi...saya Opsyen BI dari sandakan mahu bertukar ke KK/penampang atau papar. sepa yang asal sandakan mau mengajar di daerah sendiri sila call 0146721277 -

Anonymous said...

Saya guru Opsyen Bahasa Tamil (SK) mengajar di SK Taman Puteri Wangsa,Ulu Tiram,Johor ingin bertukar ke Bukit Mertajam,Seberang Perai, Pulau Pinang.Sekiranya sesiapa yang berada di pulau pinang yang ingin bertukar ke Johor..sila hubungi saya di talian 0124165652 atau shela_munusamy@yahoo.com.... TQ

Anonymous said...

Opsyen Sains SK (minor BI/PJ) DG41 ..kini berkhidmat di Bahau,Negeri Sembilan ingin ke Kota Kinabalu (terutama area Sepangar, Inanam)boleh hubungi 0136637833 (munie)

Anonymous said...

Saya guru BI dari Batang Padang (Bidor), mahu bertukar ke Kinta Utara (Ipoh), siapa berminat dan mahu bertukar sila hubungi Sk Seri Bidor 05-4341568.

Anonymous said...

Kini berkhidmat: daerah kinda selatan, perak
Ingin bertukar :selangor (daerah petaling Utama n petaling perdana), putrajaya, wilayah KL.
Ops yen: BI n Muzik
Sesiapa berminat sila hubungi says di Talian 0122095779 atau email: gayauma_27@yahoo.com.my

Anonymous said...

Saya guru BCSK dari Batang Padang (Bidor), mahu bertukar ke Kinta Utara (Ipoh), siapa berminat dan mahu bertukar sila hubungi Sk Seri Bidor 05-4341568.

Anonymous said...

Saya Guru Pemulihan dari Bandar Seri Iskandar, Perak ingin bertukar ke Kuala Lumpur/selangor...(sg buloh/rawang/damansara/dll)..sesiapa nak tukar perak call me...0132030903

Anonymous said...

sabah(BI/KH)sk ingin ke perlis/utara kedah..... call 0164147101(2.00 pm ke atas)

fairuzniza said...

Salam.

Bagi pihak suami sy,

Bertugas di KAPIT, SARAWAK.
Ingin pulang bertugas di SUNGAI BULOH OR ANY PARTS WITHIN PPD GOMBAK, SELANGOR.

opsyen: FIZIK/ SAINS

sekiranya berminat, kindly contact:

beingfaceless@gmail.com (SITI)

Anonymous said...

opsyen Bahasa Tamil/ pj

sedang berkhidmat di TELUK INTAN,PERAK. ingin bertukar ke PULAU PINANG,KEDAH SELATAN ataupun DAERAH KERIAN , PERAK. cikgu-cikgu, pertolongan anda amat dihargai..
012-4775183
Sathiya_sujhi87@yahoo.com

nor azlina said...

salam satu malaysia

saya ingin bertukar ke penang atau kedah..
kini bekerja di kelantan
opsyen english

sms; 019-9282703

Noor Yusriza Salleh said...

sALAM... sAYA bertugas di SK Seremban 2A ingin ke Putrajaya/Bangi/Dengkil. SUami dah pindah saya jer belum. Ada berminat..boleh kita tukar. Opsyen BI /Math (Rendah)

Hubungi saya di azir_ny@yahoo.com

Noreha said...

Saya Guru JQAF di SK Seremban 2A ingin berpindah ke Perak (Tanjung Malim)

Anonymous said...

Saya guru pj sekolah rendah dalam daerah melaka tengah ingin berpindah ke kelantan atau pahang (Kuala Lipis)
email: mjerie@yahoo.com

Anonymous said...

assalamualaikum / salam sejahtera
lokasi saya skrg : sk taman tasik ampang (PPD Hulu Langat, Selangor)
lokasi tujuan : PPD Batang Padang @ PPD Hulu Selangor
opsyen : Bimbingan & Kaunseling
sms @ call saya (balqis) di 0126993265

Anonymous said...

saya guru KH/pemulihan khas/pendidikan moral (sk) mengajar di BEKENU, MIRI, ingin transfer ke daerah kuching, bau, padawan, kota samarahan, serian. sila email or contact me at aefazura84@hotmail.com or 0135741476

nick said...

salam..saya mengajar sn sek ren di port dickson. sesiapa dari trg or kelantan yg nk mengajar di port dickson silalah email sy di nick_catty@yahoo.com

Anonymous said...

salam..saya di hulu perak..saya ingun tukar ke kedah atau perai,penang.Sesiapa yang berminat sila hubungi saya (016-5122657).Terima Kasih..

Anonymous said...

salam. saya di sibu. sekolah lebih kurang 45 minit dari ppd sibu. opsyen Bimbingan Kaunseling n minor PSK tetapi guru akademik biasa coz SKM. ingin tukar ke Papar/ Beaufort/ Sipitang. contact me: bluerisair@yahoo.com
0198120753 tq

Anonymous said...

salam..saya guru opsyen pemulihan khas di SK negeri selangor. Saya ingin bertukar ke kedah. Hubungi saya yarmla1507@yahoo.com.

Anonymous said...

Saya cikgu BI/MATH dari Muar ingin baik ke kelatan/terengganu. Sila email onid_2nd@yahoo.com.TQ

Nazarudin said...

P/S SAya cikgu Bi/MATH sek REn di Muar nak balik ke terengganu/kelantan. Sila email onid_2nd@yahoo.com

Anonymous said...

Saya mengajar di Tamparuli ingin tukar ke Sandakan. Ospyen saya PC/SN/SENI Sek.Ren. Sila email: ruiying81@hotmail.com

Anonymous said...

salam sume cikgu...

saya bertugas d keningau sabah..opsyen pjk/moral tp mengajar sains..mahu bertukar ke batu pahat johor...boleh berhubung dengan saya..014-7732488

Anonymous said...

bertugas di kuching area petra jaya kuching, ingin bertukar ke area batu kawah kuching..opsyen sains/english 0194389841

Anonymous said...

assaamualaikum......
saya guru dari KULAI,JOHOR
ingin ke PAHANG @ TERENGGANU,
opsyen MATH SEK REN/PJ/SCIENCE
berminat email pinggansalam_86@yahoo.com
017-9659425

Anonymous said...

assalamualaikum..
suami saya guru jqaf di TAWAU ingin bertukar ke BEAUFORT..mana2 guru JQAF di BEAUFORT yang hendak balik TAWAU sila hubungi saya 0132220865 @ emel nzn6200@yahoo.com. terima kasih

Anonymous said...

Saya bertugas di bandar Bukit Tinggi 3, Klang selangor, ingi kembali ke Sabah.

opsyen saya BI/KH

sila hubungi saya di 0195321932

Marini Hassim said...

Saya bertugas di Sabak Bernam, Selangor. Mengajar B.Melayu, Amalan Bahasa Melayu. Ingin bertukar ke daerah Hulu Langat.
Sila hubungi saya, Marini: 0196920754

Keoh Hooi Chin said...

kepada semua guru,
saya ingin bertukar dari negeri Perlis ke Kedah (daerah Kuala Muda/Yan), opsyen BI. Sesiapa yang berminat boleh berhubung dengan saya, 017-4545090. diharap boleh dapat berita baik dari Cikgu yang berminat, terima kasih:)

Anonymous said...

saya ingin bertukar dari pontian ke gombak selangor. opsyen math dn bi (sr) bole emel ngan saya vio_let12@yahoo.co.uk

Noreha said...

Saya Guru JQAF di SK Seremban 2A ingin berpindah ke Perak (Tanjung Malim)

azir_ny@yahoo.com (email kawan saya)

Anonymous said...

Kuching - mana-mana daerah di sabah dan semenangjung malaysia.
011-12004311

Anonymous said...

Saya guru pj sekolah rendah dalam daerah melaka tengah ingin berpindah ke kelantan atau pahang (Kuala Lipis)
email: mjerie@yahoo.com

Anonymous said...

dari mersing
nak ke jb/kajang
opsyen:sejarah

e-mail :
asma_ahmad244@yahoo.com

Anonymous said...

saya:kudat, sabah (P1) but sekolah senang sampai dan jalan ok.
ingin tukar ke:area tuaran,inanam, menggatal and sekitar.

sila sms:012 8067089.

Anonymous said...

Mengajar di : PEKAN, PAHANG
Ingin bertukar ke : KELANTAN
OPSYEN : SAINS minor BI & PJ (SK)

himlin82@yahoo.com
IBRAHIM ISMAIL 0139530079

Anonymous said...

saya sedang berkhidmat di Bayan Lepas,Pulau Pinang, ingin bertukar ke Ipoh,Perak.Saya guru opsyen B.Tamil/K.Tempatan. pertolongan anda amat dihargai...
016-5277134
k.vijivani@yahoo.com

shida11283 said...

salam n hai semua...

saya mengajar di Lawas Sarawak.. ingin bertukar ke Teluk Intan Perak... area Langkap.... opsyen PJ/PM.. sila hubungi saya sekiranya ada yang berminat..... 012-8955101 .. email : shida11283@gmail.com

«Oldest ‹Older   1 – 200 of 716   Newer› Newest»

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis

Automatic Notification

Enter your email address to receive new updates :

Please check your 'JunkMail' or 'Spam' if you do not receive the confirmation email in your Inbox